Over ons

Al sinds 2005 is de huidige eigenaar Erik Brederode al in dienst bij het vijvercentrum. In 2007 is hij mede-eigenaar geworden en in 2018 heeft hij het gehele bedrijf overgenomen. Zijn kennis en kunde heeft hij opgedaan door vele diverse gerelateerde opleidingen en cursussen te hebben afgerond. Daarbij heeft hij ook ruim 25 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen, vijvers, filterlijnen en vissen. Als de 'mode' veranderd van: strakke vijver met Japanse tuin, een natuurlijke vijver binnen een landschap of een zwemvijver gecombineerd met halofyten filter, wij veranderen mee. Elk onderdeel wordt voorzien door deskundig advies. Vijvercentrum Apeldoorn verkoopt, installeert en bouwt elke wens van vijver en filterlijn voor u. Uiteraard bent u altijd welkom om sfeer en onze koffie te komen proeven en laat u overtuigen door onze kennis en kunde.

Daarbij is Vijvercentrum Apeldoorn ook sinds 2021 begonnen om zich toe te gaan leggen op aquaria. Dit is gelijk breed opgezet door niet alleen tropische vis te gaan verkopen, maar ook aquaria, voer, decoratie en toebehoren in het assortiment op te nemen. Als gediplomeerden kunnen wij u goed informeren en adviseren over uw aquarium en aquariumvissen. Wij kunnen ook eigen onderzoek doen naar calamiteiten in of met uw aquarium- of vijverwater door gespecificeerde watertests, Verder kunnen wij ook afwijkingen en ziektebeelden door microscopisch onderzoek van uw water of vis maken. Kortom, welke vraag u ook heeft met relatie tot vijver of aquarium. Wij kunnen u altijd van dienst zijn.

Ons team

Eigenaar:
Erik Brederode

Sinds 2018 eigenaar van het bedrijf..

Een grote gedrevenheid in al zijn werk. Grote vakkennis en een nog grotere werkervaring.

"Ik vind het heerlijk om mee te gaan in de gedachten van een klant en een vertaling te maken van die gedachten naar een tastbare tuin met vijver"

Administratie:
Herman van den Berg

Sinds 2014 is onze Herman de grote man achter de cijfertjes. Herman is compleet op de hoogte van al het wel en wee van Vijvercentrum Apeldoorn. Herman zal ook niet schromen om de klanten van advies te voorzien. "Het blijft leuk om met klanten te werken. Persoonlijke aandacht is iets wat bij ons hoog in het vaandel staat"

Specialist:
Nick Marsman

Al een heel aantal jaren loopt Nick bij ons rond. Nick loopt regelmatig in de winkel om klanten te voorzien van advies en hulp. Sinds 2021 loopt hij meer bij projecten of onderhoud buiten de deur. Een UV lampje vervangen of een groot onderhoud aan een vijver, niks is hem te gek.

Specialist in opleiding:

Tim Brederode

Tim is druk bezig om zich te specialiseren in dit vak. Hiervoor volgt hij momenteel de opleiding hovenier. Hier kan hij basis ervaring opdoen voor het buitenwerk in de vijverbranche. Op de zaterdagen en in vakanties loopt hij mee in de winkel of op klus. Zo enthousiast dat hij is staat hij voor u klaar om u te helpen!