Vijvercentrum Apeldoorn
Hét vijvercentrum van Nederland

Aanbiedingen

Oktober

Ivm de maand van dierendag hebben wij een aantal hele mooie acties bedacht. Zo hebben wij 20% korting op alles Superfish aquaria, 20% korting op alle soorten voer. 20% korting op eigen merk KH+, GH+, bacteriën en Kien en de hele maand gratis watertests.


Juli

Wij hebben een mega actie opgezet via Facebook en Instagram.. Deze actie is al mooi op zich. U krijgt namelijk in de gehele maand juli een mooie korting bij aankoop van een aquarium. Zo krijgt u een gratis watertest, korting op de aankoop van uw vissen én korting op het voer wat bij deze vissen hoort, En of dat allemaal nog niet genoeg is hebben wij via de socials facebook en instagram er nog wat bovenop gegooid. Degene die het bericht het meest deelt krijgt een HS aqua pakket geheel kado!

aquariumactie fb en insta
Juni tot einde voorraad

Alle Sanikoi Voer nu met 10% korting.  zolang de voorraad strekt!. Diverse varianten nog verkrijgbaar. Weg = Pech en Op = Op

Wees er snel bij om de laatste verpakkingen te bemachtigen.!


Colour hi-grow mix
Colour hi-grow mix


Sanikoi Colour Hi-Grow Mix. Diverse varianten: -10%

Excellent all round
Excellent all round


Sanikoi Excellent All Round. Diverse varianten: -10%

Gold protein
Gold protein


Sanikoi Gold Protein. Diverse Varianten: -10%

staple prime
staple prime


Sanikoi Staple Prime. Diverse varianten: -10%

Sturgeon pro green
Sturgeon pro green


Sanikoi Sturgeon Pro Green. Diverse Varianten: -10 %

Net naast de aanbiedingen gegrepen? Ontvang onze meest recente aanbiedingen als eerste!

Geef u op voor onze nieuwsbrief en ontvang de aanbiedingen aan het begin van de maand in uw mail. Wij zullen u verder geen enkele mail sturen dan de nieuwsbrief zodat u er gerust op kunt zijn dat uw mail niet overspoeld wordt met allerlei 'aanbiedingen'. De aanbiedingen van de nieuwsbrief vind u in de loop van die maand op deze pagina terug.. Aangezien de aanbiedingen alhier een vast item zijn kan het voorkomen dat een bepaald artikel niet (meer) op voorraad is. Veelal kunnen wij deze nog voor u bestellen tegen de actieprijs, mits de aanbieding nog geldig is.